Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
23 / 11 / 21

Una companyia de teatre familiar encén per primera vegada els llums de Nadal de Barcelona

Ponten Pie serà l’encarregada d’encendre els llums de Nadal de la ciutat de Barcelona demà dimecres a les 18.00 hores a la Plaça Catalunya. Per primera vegada, una companyia de teatre per a públic familiar tindrà l’honor d’inaugurar la il·luminació festiva nadalenca dels carrers de la Ciutat Comtal.

Sergi Ots, director i fundador de la companyia Ponten Pie, celebra l’honor d’encendre els llums de Nadal de Barcelona. Per primera vegada, l’encesa va a càrrec d’una companyia de teatre que treballa per al públic familiar i ho farà amb un espectacle de circ i música en directe: “Ombrana”. L’accés és lliure, solament cal que us reserveu la cita a la vostra agenda: demà dimecres a les 18.00 hores a la Plaça Catalunya, per rebre el Nadal.

Nou espectacle de Ponten Pie

La companyia de Sergi Ots està de doble estrena. No solament és la primera que té l’honor de donar la benvinguda al Nadal a Barcelona encenent els llums, sinó que acaba d’estrenar el seu nou espectacle “Bajau” dirigit a infants a partir de tres anys. Tot i que costa que es programin espectacles per a primera infància, la companyia Ponten Pie no ha dubtat a destinar recursos i energia per oferir-los aquest espectacle en el que els més grans de la família poden recuperar la seva essència i fluir en la calma i el joc que dóna l’aigua a sobre l’escenari. Una oportunitat per recomençar, aquest cop, connectant amb el que veritablement volem. La propera actuació de “Bajau” és aquest diumenge al Teatre l’Aurora d’Igualada.

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This