Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
25 / 06 / 21

Teatre al Detall i La Tresca i La Verdesca engeguen un verkami per gravar el CD amb la música de “La motxilla de l’Ada”

Les companyies Teatre al Detall i La Tresca i la Verdesca han engegat una iniciativa de micromecenatge a través de la plataforma Verkami, per tal de poder fer possible la gravació en un disc de la música de l’espectacle La motxilla de l’Ada, que van estrenar en la darrera edició de la Mostra Igualada.

La motxilla de l’Ada és un d’aquells espectacles necessaris, pensat per a tots els públics, però que parla d’una temàtica controvertida: el canvi de gènere d’un infant. En aquest espectacle la música és original de la formació badalonina La Tresca i la Verdesca, que a La motxilla de l’Ada es converteixen en Els Tietes, amb lletres del dramaturg Jordi Palet. La música és fonamental en aquesta peça, hi té molt protagonisme, amb  cançons pop-rock amb melodies enganxoses i una música emotiva que acompanya el ritme trepidant d’aquesta història.

La campanya de micromecenatge, que s’acabarà el darrer dia de juliol i a través de la qual s’haurien de cobrir un total de 5.000€, ha de permetre a les dues companyies gravar i editar el CD amb la música de l’espectacle per tal que tothom se la pugui endur a casa i recordar l’Ada i la seva particular motxilla.

Unes recompenses llamineres

La recompensa bàsica serà el CD en format digifile amb el llibret, que comptarà amb les precioses il·lustracions de l’Adolfo Serra, signat i dedicat per La Tresca i la Verdesca i Teatre al Detall, on hi apareixeran impresos els noms dels mecenes. Aquesta recompensa bàsica també inclourà l’avançament d’una cançó i una xapa de l’espectacle. En funció de la quantitat del mecenatge, a aquesta recompensa bàsica la podrien acompanyar el lot de CD Nenes Valentes, que inclou els CD de la resta d’espectacles de la trilogia: L’Endrapasomnis i La nena dels pardals; entrades per veure l’espectacle al SAT! de Barcelona durant la temporada d’octubre de 2021 (2, 3, 9, 10, 12, 16 i 17 d’octubre de 2021); samarretes de La motxilla de l’Ada o d’ Els Tietes (els tietes de l’Ada, l’alter ego de La Tresca i la Verdesca); una reproducció de la il·lustració de l’ Adolfo Serra, tamany 20×30; el Pintaungles de l’Ada, un pintaungles especial de color aigua marina amb el que l’Ada es pinta les ungles i xerrades on line, pensades per escoles que vinguin a veure funcions escolars, en les que us parlarem del procés creatiu de l’espectacle i tot el que hem descobert del gènere i el canvi de gènere.

La utilització de la recaptació

Els 5000€ que es recaptin seran per pagar part de les despeses de producció i el cost de l’estudi de gravació on es farà l’enregistrament, les mescles i la masterització. També inclou el cost del disseny gràfic, l’edició, impressió i enviament dels CD i caràtules i la resta de despeses derivades del Verkami de les recompenses que s’ofereixen. Actualment els grups estan immersos de ple en el procés de producció del CD, han iniciat l’etapa d’enregistrament a l’estudi de la mà d’en Xavier Batllés a inicis de juny de 2021. L’etapa final de mescles i masterització del disc, està previst fer-la a finals de juliol. La impressió i edició dels CD de La motxilla de l’Ada està previst enllestir-la la darrera setmana de Setembre. Durant la temporada de tardor al SAT! de Barcelona (del 2 al 17 d’octubre) es farà el lliurament de recompenses i, si fos cas que algun mecenes no les pogués recollir al SAT! o en qualsevol de les funcions que es faran de l’espectacle arreu de Catalunya, s’enviaran per correu. L’enllaç per participar en el verkami és aquest.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This