Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 11 / 22

Premi Butaca 2022 al millor espectacle per a públic familiar per ‘Bye Bye, Monstre’ amb cançons de Dàmaris Gelabert

Els Premis Butaca han celebrat enguany la seva 28a edició en un certamen on s’ha reivindicat que ‘sense el públic no hi ha teatre’.

Entre els candidats a obtenir el premi Butaca al millor espectacle per a públic familiar hi havia tres nominats “Bye Bye, Monstre” (Dagoll Dagom), “Dansa per tutti” (Anexa) i La motxilla de l’Ada (Teatre al detall i La Tresca i la Verdesca).

Finalment, el guardonat ha estat “Bye Bye, Monstre” un espectacle amb cançons de Dàmaris Gelabert inspirat en la situació del confinament on la Berta, una nena que té 9 anys , es troba davant d’una situació excepcional! Hi ha un monstre molt perillós que passeja amb llibertat pels carrers de totes les ciutats del món i que té el poder d’entrar a les cases en secret i deixar-la adormida. El pare de la Berta, que és infermer, li explica que per protegir-se haurà de quedar-se a casa amb el seu germà trapella, en Nil, i la seva mare. El dia del seu aniversari, farà una videotrucada amb els seus avis, una parella de científics, i l’animaran a enfrontar-se al monstre i a fer-lo fora mentre busquen una cura per tornar a la realitat d’abans. 

 

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This