Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
17 / 10 / 22

Mirna Vilasís, de Samfaina de Colors, rep el Premi Didó de l’Any

El Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa ha concedit el Premi Didó de l’Any a Mirna Vilasís en un acte molt emotiu on l’artista sabadellenca ha compartit escenari amb el cor infantil del Centre d’Educació Musical de Terrassa.

Aquest reconeixement m’ha agafat completament per sorpresa i em fa una il·lusió immensa” explica Vilasís. “Amb la companyia portem 34 anys difonent la música, fent feina, i aquest reconeixement és motiu de molta alegria” afegeix. “Amb Sense Lluna, el darrer espectacle, hem sortit de la nostra zona de confort i veure que et valoren el que estàs fent, veure que agrada, et carrega moltíssim les piles!“.

Vilasís, que ha recollit el premi per la seva “notable implicació en la difusió de la música i les titelles, és una vocalista d’àmplia trajectòria que porta més d’un quart de segle recorrent tots els pobles i ciutats del país difonent i renovant la música d’arrel catalana. 

Samfaina de colors

L’any 1988 Mirna Vilasís va decidir fer un pas més i crear, juntament amb Xavi Múrcia, Samfaina de Colors, una companyia d’espectacles musicals, poètics i teatrals que treballa per oferir bons espectacles per a tots els públics. 

Durant la seva trajectòria Samfaina de Colors ha posat en escena fins a 24 espectacles de producció pròpia en milers i milers de funcions, buscant sempre la màxima exigència en la creació i la interpretació. Enguany la companyia acaba d’estrenar el seu darrer espectacle “Sense Lluna”, una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música on les fases lunars representen al·legòricament el cicle de la vida. Aquest és un espectacle coproduït pel Festival Didó.

Festival Didó

Del 14 al 23 d’octubre el Festival Didó torna a les places de Terrassa! Amb la voluntat d’acostar al públic familiar les arts i la cultura popular, especialment els titelles acompanyats de música en viu, el certamen tindrà diferents escenaris repartits per tota la ciutat per tal que duran més d’una setmana Terrassa pugui gaudir d’un ampli ventall de propostes artístiques i culturals pensades per a tota la família.

Clica en aquest enllaç per consultar tota la programació i novetats del Festival 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This