20 / 05 / 20

La Baldufa i Esterri d’Àneu anuncien la celebració de l’Esbaiola’t adaptat a les mesures de seguretat

La Companyia de Comediants La Baldufa de Lleida i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu han anunciat que adaptaran la programació, els espais i les infraestructures del festival Esbaiola’t, que s’ha de celebrar del 16 al 19 de juliol, per a que es complexin totes les mesures de seguretat. La companyia i el consistori, que ja han presentat el cartell, obra de l’artista, escenògraf, actor i membre de La Baldufa, Carles Pijuan, no han detallat la programació, ja que s’està reformulant per tal d’adaptar-la a la nova situació.

L’organització ja ha avançat però que, per evitar acumulacions de gent i garantir que es mantingui la distància personal, tots els espectacles tindran un límit d’aforament, fins i tot els que es facin al carrer. També s’elimina la venda d’entrades presencial, per taquilla, i es farà íntegrament en línia. Respecte el cartell d’aquesta nova edició de l’Esbaiola’t, que és la 13a, Pijuan hi presenta novament la vaca bruna pallaresa, en aquest cas impregnada de l’esperit del festival, representat pels colors que ho taquen tot.

La Baldufa i l’Ajuntament d’Esterri creuen que “és un moment en què cal seguir endavant amb les programacions, adaptant-les als nous temps. Després d’una situació com la que hem viscut de reclusió, aïllament social, pèrdues de gent estimada, etc, la cultura és més necessària que mai, per a riure, per a reflexionar, per a fer-nos sentir vius, per a ser més crítics,… Que la cultura no pari!”

L’organització del festival anirà anunciant de totes les novetats a través dels seus perfils a les xarxes socials i commina al públic a seguir-los.

Foto de capçalera: Una imatge d’una edició anterior de l’Esbaiola’t, que enguany evitarà les aglomeracions de públic.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This