Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
14 / 12 / 20

Hangar Magraners organitza una nova edició del Festival de Nadal Fum Fum Fum amb cinc espectacles de Km0

L’Associació Hangar Magraners organitza un any més el Festival de Nadal Fum Fum Fum, sota el lema Aquest Nadal, cultura segura a Magraners. Enguany el cicle compta amb cinc espectacles del 26 de desebre al 3 de gener de companyies que es podria dir que són de Km0, ja que són totes de Lleida.

Obre la programació La Baldufa amb Safari, el dia 26 de desembre (18h). L’espectacle el protagonitzen en Pinyot i en Carbassot, els mateixos d’Embolic a la granja, que topen a la sabana amb un lleó molt particular, que no sap rugir, i per això és assetjat per la resta d’animals.

L’endemà, dia 27 (17:30h), el grup de versions Pernil Salat oferirà el concert de Nadal. Aquesta formació té un repertori variadíssim que comprèn tots els gèneres de la música popular de les últimes dècades: des de la música catalana més festiva fins al rock de la Movida Madrileña, passant pels èxits internacionals i fins i tot versions de la música urbana que més s’escolta. Totes aquestes cançons construeixen un espectacle energètic en el qual el públic es converteix en el seu còmplice i es munta una festa que no deixa a ningú indiferent.

El darrer dia de l’any, el 31 (12h), serà el torn de Festuc Teatre, amb el seu espectacle de titelles Adéu, Peter Pan. Una peça meravellosa de la companyia de Corbins, inspirada en el conte clàssic que reflexiona sobre el vincle que els infants poden arribar a establir amb els seus avis.

Inaugurarà l’any 2021, el dia 2 de gener (17:30h) l’experimentada companyia lleidatana Xip Xap Teatre, amb l’espectacle musical de titelles La cigala i la formiga. En aquesta peça els dos personatges conviden el públic a viatjar per totes les estacions de l’any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera. Ajudats de les cançons, Xip Xap expliquen una història que parla de l’amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la, buscant l’ofici que més agradi a cadascú.

El Fum Fum Fum el clourà el 3 de gener (17:30h) la companyia Zum Zum Teatre amb La gallina dels ous d’or. Els grangers que protagonitzen aquesta història no patien gens pels diners i sempre repartien el que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seva granja i va pondre un ou d’or. Aleshores, tot canvia. Us imagineu si us passa a vosaltres? La companyia explica que La gallina dels ous d’or és un conte que conta que els diners són un “cuento”.

L’aforament és reduït i les entrades s’han de comprar de manera anticipada a la Cafeteria Lourdes de Magraners o a través del whatsapp 653 287 457. Totes les entrades valen 5 euros i les funciuons tindran lloc a l’antic Cinema Goya del mateix barri de Magraners.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This