Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
19 / 09 / 22

Espectacles i experiències familiars en la nova edició de Temporada Alta, del 7 d’octubre al 12 de desembre

  • Temporada Alta referma el seu caràcter internacional i contemporani, reforça la programació al voltant de temes d’actualitat i continua apostant per la creació catalana.

Temporada Alta torna a programar aquesta tardor, al llarg de 10 setmanes, 107 espectacles d’arts escèniques que inclouen estrenes i produccions, propostes de creació contemporània i muntatges de dramaturgs i creadors del país, a banda d’un ambiciós programa d’espectacles internacionals de la mà d’alguns dels grans noms actuals de l’escena mundial. La 31a edició, que se celebrarà del 7 d’octubre al 12 de desembre a Girona, recupera així el seu caràcter internacional i reforça l’aposta per acostar-se als creadors.

La programació arriba als 107 espectacles i 193 funcions (sense tenir en compte les que es fan a les escoles dins al projecte d’A Tempo). En total es posen a la venda 42.450 entrades per a propostes de diferents gèneres:  teatre, dansa, música, circ, instal·lació, cinema i familiars.

Espectacles familiars

La programació també conté 8 espectacles familiars: Bye Bye Monstre de Dagoll DagomBob Marley for babies de La petita malumalugaLa motxilla de l’Adade Jordi Palet, Mou el cos amb Dàmaris Gelabert, Camí a l’escola de la companyia Campi qui puguiDescontrol Orquestral de Xiula (coorganitzat amb l’Auditori de Girona)Soul & funk pels més menuts, i Momo de la Cia. Anna Roca. Aquesta oferta es complementa amb una selecció d’espectacles recomanats per a tots els públics per tal de fomentar experiències familiars i intergeneracionals.

Creadors i públic jove

Amb l’objectiu que els joves esdevinguin una comunitat activa i cohesionada amb veu pròpia, Temporada Alta ha continuat treballant amb el projecte Artèria, que enguany proposa 7 espectacles de creadors joves pensats per a públic de la mateixa generació. El projecte incorpora, a més, algunes novetats com Artèria Ho Peta i Artèria IN, per incrementar la participació dels joves, juntament amb nous avantatges i descomptes.

 

Tota la informació i novetats en aquest enllaç. 

 

 

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This