Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
19 / 11 / 21

Engruna Teatre estrena “Univers”, una experiència vital per a persones en la primera infància

La companyia Engruna Teatre estrena aquest dissabte “Univers”, la seva primera creació artística per a persones en la seva primera infància (0-2 anys). Es tracta d’una proposta que inclou una instal·lació que permet que el públic pugi a escena i modifiqui l’espectacle des de la seva interacció.

“Univers” s’estrena demà dissabte 20 de novembre a l’espai de creació artística de Sabadell anomenat l’Estruch. La Mireia Fernàndez, creadora i directora de l’espectacle coproduit amb el festival El Petit, explica que “és la primera vegada que fem un espectacle per a la primera infància i ho fem des d’aquest espai de vulnerabilitat. Estem molt contentes, però. Destacar el procés creatiu, la música i la proposta d’intal·lació que fa que sigui un espectacle viu, així com l’acompanyament creatiu que hem tingut de la Dalija Acin”.

“És la primera vegada que fem un espectacle per a la primera infància i ho fem des d’aquest espai de vulnerabilitat, després de mesos i mesos de feina, del treball de taula més filosòfic que hem fet mai, de mesos d’experimentació, de trobar-nos i de perdre’ns, d’assajos intenssíssims, de trobades amb professionals magnífics, d’empapar-nos fins al moll de l’os d’UNIVERS”.

La proposta d’Engruna Teatre és sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com el més petit i aparentment insignificant pot fer canviar-ho tot de la manera més inesperada. Un espai on conviure amb la nostra vulnerabilitat i la capacitat d’adaptar-nos a cada nova situació. Una vivència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Si aneu a l’espectacle, quan sigui l’hora d’aplaudir fort, satisfets i satisfetes amb l’experiència, penseu que l’estrena és triple: Engruna Teatre s’estrena amb espectacles per a nadons; s’estrena el propi espectacle i a les llums s’estrena la tècnica i nova incorporació a la companyia la Ganecha Gil, encarregada d’il·luminar l'”Univers”.

Podeu comprar les entrades aquí.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This