30 / 10 / 19

El mag Txema guanya el Golden Gaobi Award a la Xina amb ‘The Postman’

El mag Txema, amb The Postman, va ser un dels 10 guanyadors de la primera edició del Golden Gaobi Award, en el marc de la Happy Valley Internacional Competition de la Xina, que es va celebrar la primera setmana d’octubre. Enguany la Xina celebrava el 70è aniversari de la república, les festes es van succeir, així com els festivals temàtics, en aquest cas de màgia. El mag Txema participava en un festival dels esmentats i, com a fet excepcional, els mags participants en aquests festivals van formar part d’un programa de televisió de detecció de talents, a l’estil de Factor X o Got Talent. En aquest programa hi van participar fins a 50 artistes, dels quals, després d’una primera tria en van quedar 25 i només 10 van aconseguir el primer premi. Dels 10 artistes guanyadors, 9 eren residents a la Xina. De fet, el mag Txema, que ja ha obtingut fins a 8 premis internacionals, també va ser el guanyador de la dinovena edició del festival de màgia al carrer de Sankt Wendel, a l’estat federat alemany de Saarland, al sud-oest del país. En aquest festival, que es va celebrar a principis d’agost, hi van participar fins a 16 mags d’arreu del món.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

El mag Txema, en una plaça a Sankt Wendel, a Alemanya.

The Postman és un espectacle adaptable, tant pel que fa a l’espai com al temps de representació. Es pot fer al carrer i es pot fer dins una sala i el mag Txema l’adapta pel que fa al temps, retallant-lo si és de carrer i convertint-lo en un espectacle estàndard quan és dins de sala. El mag català, que es mostra molt satisfet, explica que The postman, que és un espectacle sense text, combina el gest, el mim i la música, amb la màgia. Txema va estrenar The Postman aquest any al Teatre Principal d’Olot i, posteriorment, ha portat aquest personatge a Alemanya, Portugal, la Xina, Nova York i Los Ángeles. Al juliol Txema també va viatjar fins a l’Àfrica amb una ONG.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This