Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
29 / 07 / 21

Dàmaris Gelabert composa les cançons del nou espectacle familiar de Dagoll Dagom, “Bye Bye Monstre!”

La Dàmaris Gelabert ha estat la compositora de les cançons del nou espectacle de Dagoll Dagom, la peça de teatre musical familiar titulada Bye Bye Monstre!, que s’estrenarà el proper 6 de novembre al Teatre Poliorama. Aquest és el primer espectacle de la companyia barcelonina, un dels referents del teatre musical al nostre país, pensat especialment per a les famílies. Però Bye Bye Monstre! va més enllà del que és estrictament el musical. L’espectacle s’inspira en l’etapa de confinament, però vol posar en valor tot allò positiu que hem aconseguit, despertar la imaginació i recuperar la diversió compartint emocions en viu i en directe.

El projecte neix del Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB (Transports Metropolitans de Barcelona), que enguany ha arribat a la 14a edició i en què hi han participat més de 400 joves. El premi ha consistit a convertir els contes guanyadors reescrits per Marc Artigau en un espectacle musical de Dagoll Dagom i en una versió editada en format conte amb il·lustracions i disseny gràfic de Lyona, que serà publicada pel segell Baobab de l’editorial Estrella Polar i sortirà a la venda el proper 22 de setembre.

El familiar, un nou camí per a Dagoll Dagom

Dagoll Dagom inicia amb aquesta peça teatral un nou camí de creació d’espectacles per a infants de 5 a 10 anys, amb la voluntat d’arribar al públic infantil i conscienciar que la introducció de ben petits al llenguatge teatral és fonamental com a factor iniciàtic. Es tracta d’un musical inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any. Un homenatge als més petits de casa i un comiat a la pandèmia en un moment en què la vacunació avança, les mesures es relaxen i sembla que comencem a veure la llum al final del túnel.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

El repartiment de Bye Bye Monstre!

Mentre que les cançons de l’espectacle són de Dàmaris Gelabert, la dramatúrgia és de Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó, el text va a càrrec de Marc Artigau, la coreografia de Lluc Fruitós (Brodas Bros), la il·lustració i disseny gràfic de Lyona i el repartiment, dirigit per Anna Rosa Cisquella, el formen per Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler, Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral. L’Àlex Martínez és l’ebcarregat de la direcció musical i els arranjaments. La història se centra en una família formada per Alba Florejachs i Albert Triola com a mare i pare. Marc Soler és el Nil, el germà de la protagonista, la Berta, una nena de 8 anys que serà interpretada per 3 joveníssimes actrius alternants: Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral. Les entrades ja són a la venda.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This