22 / 01 / 19

Calldetenes es torna a posar el nas per celebrar el Calldeclowns

El Festival de Pallassos de Calldetenes està a punt d’arribar a una nova edició amb quatre espectacles familiars que posen el circ, i en concret el personatge del pallasso, en primera línia. La vuitena edició d’aquest certamen, que se celebra a l’Auditori Teatre Calldetenes, comença aquest diumenge 27 de gener amb Rojo, un espectacle de teatre gestual, clown i música, de la companyia Mireia Miracle. Rojo és un diàleg amb un mur, una dansa amb els confins, un somni que està més enllà, és quelcom que deixem enrere per poder avançar. El motor del viatge és el desig d’arribar a l’altra banda, en el lloc on són els altres.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

‘Rojo’, de Mireia Miracle, obrirà la 8a edició del Calldeclowns de Calldetenes.

El festival Calldeclowns té lloc al llarg de 4 diumenges. El següent, el 3 de febrer, podrem veure a Calldetenes Pianisimo Circus, de Cirquet Confetti, amb un piano de cua com a protagonista. I el 10 de gener, serà el torn de la companyia Filigranes, que portarà el seu espectacle Plis Plas. Els encarregats de tancar el 8è Calldeclowns seran Los Herrerita que, el 17 de febrer, representaran The Flamingo’s.

Amb aquestes propostes per a tots els públics, l’Auditori Teatre Calldetenes vol continuar sent un referent a la comarca per apropar el teatre, l’humor i la cultura a tothom a preus assequibles sense deixar de banda la qualitat dels espectacles.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This