Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 07 / 19

Anna Confetti i Teatre Nu estrenaran a la Fira Mediterrània on també hi seran Zum-Zum Teatre i Mumusic Circus

Anna Confetti (Cirquet Confetti) i Teatre Nu estrenaran els seus nous espectacles en la propera edició de la Fira Mediterrània de Manresa, la 22a, que es celebrarà del 10 al 13 d’octubre d’enguany. L’espectacle que estrenarà Anna Confetti, titulat A la fresca, és bàsicament de circ i clown, té un punt d’itinerància i es podrà veure els dies 11 (18h), 12 (11.30h/18h) i 13 d’octubre (18h) en el recorregut del carrer del Born a la Plaça Major. A la fresca el protagonitzen tres pallasses que surten amb una cadira gegant a prendre la fresca al carrer, cercant l’humor en algunes situacions quotidianes que esdevenen surrealistes i que, portades al límit, esdevenen inevitablement còmiques. Un espectacle inspirat en la tradició entranyable i quotidiana de les àvies que a les nits d’estiu sortien a prendre la fresca i comentaven les anècdotes de la jornada.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

A la fresca, d’Anna Confetti.

Teatre Nu, per la seva banda, estrenarà a Manresa, a la sala petitat del Teatre Kursaal, el dijous 10 d’octubre (09:30h, 11h i 15:30) l’espectacle En Patufet (i els seus pares). Aquesta adaptació del popular conte clàssic català fa una picada d’ullet al món actual, ja que mostra els pares d’en Patufet com a pares de la nostra època, amb consciència de gènere, però també sobreprotectors i conté un punt crític amb la societat actual, però amb humor i tendresa.

La Fira també ha programat, pel dia 13 a la Plaça Major (12.30h), l’espectacle Flou Papagayo, de Mumusic Circus. Aquesta peça, mereixedora del Premi Zirkólika 2018 al millor espectacle de carrer, presenta tres personatges amb caràcters sensibles i caòtics, que circulen per una pista de circ, on les emocions i el deliri per compartir els impulsen en un viatge curiós que combina circ, música i dansa.

A Manresa també s’hi podrà veure el darrer espectacle de Zum-Zum Teatre, Polzet, que ja s’haurà estrenat a finals de juliol al Festival Grec de Barcelona. El dijous 10 d’octubre la companyia lleidatana oferirà 3 funcions de l’espectacle (09:30h, 11h i 15:30) al Teatre Auditori. Polzet és la versió catalana de l’espectacle Pulgarcito, de la companyia basca Teatro Paraíso, que parla sobre l’abandonament i la vellesa.

El nou director de la Fira Mediterrània, Jordi Fosas, també ha programat la proposta de circ íntim Teia (Júlia Farrero), que es va presentar a la Fira de Projectes de la darrera Mostra d’Igualada i que es podrà veure l’11 d’octubre (18:30h i 21:15h) al pati del Teatre Kursaal. D’altra banda, les instal·lacions també hi tindran un lloc a Manresa, ja que de l’11 al 13 d’octubre (a partir de les 11h i de les 17h), la companyia Peus de Porc instal·larà els seus Teatrets Mecànics a la Plaça de Sant Domènec. Es tracta de sis teatrins de titelles de guant, a l’estil del Punch & Judy anglesos i amb un estil retro que combina fusta i ferro, que es posen a l’abast del públic, el qual els pot manipular amb palanques i botons com les de les màquines de bar antigues. Els teatrets funcionen per partides. Mentre, una parella hi juga, la resta del públic gaudeix com en una representació dels tradicionals titelles.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This