Sant Martí de Circ
06 / 07 / 19 - 07 / 07 / 19 · Tot el dia · Districte Sant Martí, Barcelona

Sant Martí de Circ

Vàries companyies

El 6 i 7 de juliol arriba la tercera edició del Sant Martí de Circ, el festival de petit format impulsat i organitzat per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) al barri del Besos i el Maresme de Barcelona. En aquesta edició s’incorpora el projecte Art i Part de l’Ajuntament de Barcelona, s’amplia el número d’espectacles i s’afegeix a la programació una exposició de fotografies de circ al Centre Cívic Besòs.

Programació:

Dissabte 6 juliol de 2019

17.00 h. Tallers a càrrec de CoopdeCirc

[Espai 1] Alfons Magnànim/Pere Moragues

El Sant Martí de Circ comença amb els tallers familiars de CoopdeCirc, on els més petits po- dran fer malabars amb diàbolos, pilotes, passejar damunt d’un fil, enfilar-se a un trapezi, etc.

18.15 h. He vist un unicorn volar: era un globus. A càrrec de Collettivo Terzo Livello, La Dispersa Teatre i participants d’Art i Part Besòs

[Espai 3] Alfons Magnànim/Xavier Nogués

Espectacle final del procés de creació comunitària Art i Part Besòs que activa l’espera com espai de possiblitat, d’impossibilitat. Què estem esperant? Que passi alguna cosa, que algú m’escolti. Esperant dir alguna cosa que puguis entendre.

18.45 h. Itinerant musical a càrrec de Paloq’seaItinerant des de [Espai 1] a [Espai 4] per la Rambla Prim.

19.15 h. Bot Project presenta Collage [Espai 4] Passatge Prim

Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d’objectes i altes dosis d’enginy i d’humor són els elements de Collage.Un espectacle de trampolí ple de diversió per a tots els públics.

20.15 h. Bucraá Circus presenta El Gran Final[Espai 2] Alfons Magnànim/Cine Pere IV

Un homenatge a un dels oficis mes bonics i gener- osos del món. L’ofici de ser pallasso.
El Gran final representa el retrobament de dos pallassos que es van veure obligats a separar-se fa molts anys per culpa d’una guerra.

Aquesta guerra interromp la seva última funció just abans del seu gran acte final. Ara, després de més de 30 anys, es poden retrobar, ja envellits, i decideixen acabar el seu “Gran Final”.

 

Diumenge 7  juliol de 2019

17.00 h. Tallers a càrrec de CoopdeCirc

[Espai 1] Alfons Magnànim/Pere Moragues

El Sant Martí de Circ comença amb els tallers familiars de CoopdeCirc, on els més petits po- dran fer malabars amb diàbolos, pilotes, passe- jar damunt d’un fil, enfilar-se a un trapezi, etc.

18.15 h. He vist un unicorn volar: era un globus. A càrrec de Collettivo Terzo Livello, La Dispersa Teatre i participants d’Art i Part Besòs

[Espai 3] Alfons Magnànim/Xavier Nogués

Espectacle final del procés de creació comuni- tària Art i Part Besòs que activa l’espera com espai de possiblitat, d’impossibilitat. Què estem esperant? Que passi alguna cosa, que algú m’escolti. Esperant dir alguna cosa que puguis entendre.

18.45 h. Cia Vaques presenta Ye Orbayu[Espai 2] Alfons Magnànim/Cine Pere IV

Un espectacle de Circ Rural Trash… Un parell d’homes madurs i contundents creen una peça desequilibrada, agraïdament grotesca, una dansa desacompassada de bèsties desolades, un duo de clowns desfasats tractant de seduir, i seduir-se… fent equilibris sense trampa, sobre taules, cadires i ampolles de cava.

19.30 h. Michele&Francisca presenten Signos[Espai 3] Alfons Magnànim/Xavier Nogués

Dues persones i una abundant quantitat de fari- na investiguen les seves possibilitats de relació, creant imatges i equilibris amb manifestacions del cos en moviment, deixant rastre de farina de diversa intensitat i un humor subtil de lliure interpretació.

20.00 h. Cia Passabarret presenta Josafat [Espai 4] Passatge Prim

Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel.la modernista de Prudenci Bertrana Equilibris entre dos antagonistes, simbòlics i reals, sobre un quadrant, penjats d’una corda o ballant damunt d’una perxa. Jocs amb ganivets, teles i la follia de la roda Cyr.

21.00 h. Cabaret de Circ

[Espai 2] Alfons Magnànim/Cine Pere IV

Presenta Mariano Carneiro Yldor – bicicleta artísticaAurora Caja – verticals i acrodansaIno Kollektiv – equilibris i movimentBalusca- bàscula hongaresa15feet6 – barra russa

amb la música en directe de Circonautas

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This