Poetada gratinada
16 / 08 / 18 a les 18:00 h · Carrer Ciudad Real, Barcelona

Poetada gratinada

L'Estenedor Teatre

Un recital teatralitzat utilitzant per això objectes i titelles, de diferents autores i autors, tant de Catalunya com  d’altres indrets de l’estat espanyol, i d’altres països : Maria Mercè Marçal, Salvat Papasseit, García Lorca, Olga Xirinacs, Quevedo, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Miquel Desclot, Miguel Hernández, Mahmud Darwish, Joan Brossa, Gloria Fuertes. etc., etc.

L’espectacle comptarà amb una banda sonora feta també amb retalls de diferents músiques, d’orígens i estils força diferents: folklòriques, roc, clàssica, new age, melòdica, jazz, etc.

La posada en escena de POETADA GRATINADA serà la elaboració d’un sopar, per tant l’escenari serà la cuina de la casa de l’actor, qui a mesura que va elaborant els plats anirà descobrint els diferents poemes que formaran l’espectacle entrellaçant-los amb la recepta que està preparant, els atuells que fa servir, els aliments que cuina, o les sensacions que espera sentir a l’hora de menjar-ho.

Al  final els convidats no apareixeran però el sopar ja estarà fet, i caldrà guardar-lo, tot esperant que sorgeixi una nova ocasió.

De 6 a 12 anys Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This