Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
13 / 01 / 24 a les 20:00 h · Mercat de les Flors – Sala MAC, Barcelona

Firmamento

La Veronal

La nova creació de Marcos Morau al capdavant de La Veronal s’adreça als joves i als adolescents, que es troben en el moment de la vida en què es fa el dol per la infantesa que es deixa enrere i on s’entreveu un nou món. Aquesta peça es troba a mig camí entre la dansa, el cinema i el teatre dins d’un espai canviant, en què els personatges es troben en un laberint ple de possibilitats.

Marcos Morau va fundar La Veronal l’any 2005 i des de llavors s’ha posicionat com a creador indispensable en el panorama coreogràfic internacional, rebent guardons com el Premio Nacional de Danza 2013 del Ministeri o el Premi Ciutat de Barcelona 2022. Amb nombrosos espectacles en la seva trajectòria, Morau realitza coreografies per a reconegudes companyies, com ara Royal Danish Ballet, Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Dans Theater, l’Opera de Lyon o Skånes Dansteater, entre d’altres. Marcos Morau acaba de ser seleccionat com artista associat de la prestigiosa companyia Staatsballett Berlin, una de les més grans d’Europa, durant 4 anys.

A partir de 14 anys A partir de 10,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This