Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Curtcirckit - Festival de circ de Montgat
04 / 06 / 17 · Tot el dia · Vàries ubicacions – Montgat, Montgat

Curtcirckit – Festival de circ de Montgat

Varis artistes
18:45 * Espera

Espera és un espectacle de circ participatiu on el púbic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop de les acrobàcies que succeeixen en escena.
Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb els cossos.
En una atmosfera que ens transporta a un lloc fora de temps, fet de gests simples, on els acròbates es converteixen en artesans del moviment i apareixen paisatges perduts, plens de gests humans i trobades sinceres.

19:45 * YE ORBAYU

…un espectáculo de Circo Rural Trash…
Repetirlo como un mantra (ye-or-ba-yuuu), y aparecen dos mamarrachas que viven la vida como si estuvieran dentro de ‘Miedo y asco en Las Vegas’ (del maestro Hunter S. Thompson) pero con la acción trasladada a Benidorm y mugir de vacas asturianas como banda sonora , la cara de la Piquer, alguna sinfonía de Dvorak…
Un par de hombres maduros y contundentes junto a un músico polivalente crean una pieza desequilibrada, agradecidamente grotesca, una danza desacompasada de bestias desoladas, un dúo de clowns desfasados tratando de seducir, y seducirse…haciendo equilibrios sin trampa sobre mesas, sillas y botellas de cava.

Per a tots els públics + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This