Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Cirque déjà vu
19 / 06 / 20 a les 22:00 h · Camp de Futbol d’Alpicat, Alpicat

Cirque déjà vu

Companyia de Comediants La Baldufa

Cirque Déjà Vu és la història d’en Fausto i l’Anselmo, dos padrins, dos comediants, dos pallassos, dos amics… Diàriament es troben i recorden com era la vida en el seu petit circ i com duien la il·lusió de poble en poble.

Un matí qualsevol, aquests records s’aturen; l’Anselmo està malalt. Els seus records estan fugint i, ara, res és com abans. Malgrat això, continuaran sent dos padrins, dos amics…

Informació important:

 • Les entrades seran gratuïtes. Per aconseguir-les, tots els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a cultura@alpicat.cat o trucar al telèfon de La Unió (973 73 79 98) de 9.00 a 13.00 hores a partir del dilluns 15 de juny, indicant el nom d’algun adult dels membres del nucli familiar, el nombre de persones que hi assistiran i, en cas de ser-ne titular, el número de carnet d’Amics de La Unió. Aquest és un detall important, atès que els dos primers dies de sol·licitud d’entrades (dilluns 15 i dimarts 16) només ho podran fer les famílies amb un carnet d’Amics de La Unió, mentre que els dos dies següents (dimecres 17 i dijous 18), les entrades estaran disponibles per a la resta de públic fins a exhaurir les localitats.
 • Les entrades s’assignaran per ordre de sol·licitud i cada usuari les rebrà per correu electrònic en format PDF, de manera que caldrà imprimir-les, o portar-les en format mòbil i presentar-les per accedir al recinte.
 • A més, l’organització establirà a la platea l’ordre dels llocs que ocuparà cada nucli familiar, que en cap cas podrà ser superior a 6 persones i sempre amb un major d’edat entre ells. Caldrà fer ús dels seients assignats, i aquests no es podran moure del lloc on se situïn sense permís de l’organització. Caldrà conservar en tot moment la distància de seguretat amb les altres persones, i serà obligatori l’ús de la mascareta.
A partir de 6 anys Gratuïta (reserva prèvia) + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This