Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
"C/Mercè 20, ESC A" - MAC La Mercè
24 / 09 / 20 a les 10:15 h · Parc de la Ciutadella – Escenari Cascada, Barcelona

“C/Mercè 20, ESC A” – MAC La Mercè

Opakar: “Lightbots” (Barcelona)

La llum és un element imprescindible en una nova proposta de teatre de carrer de la companyia de l´artista targarí Miquel Seto Martí. El futur ha arribat i és el moment de la veritat. Qui controla qui, de fet? Els humans a les màquines, o les màquines als humans?

Playback Maracas (Barcelona)

Veus robotitzades, loops, postrock, ritmes de tota mena… Al MAC Festival, aquest artistes posen la banda sonora del combinat que podreu veure a l’escenari Cascada de la Ciutadella. Busqueu-los a la glorieta!

El Retrete de Dorian Gray: “Ne me quitte pas” (Galícia)

Segur que no havíeu escoltat mai d´aquesta manera la cançó de Jacques Brel que dona títol a aquest espectacle. L´interpreta un cantant de chanson francesa que, potser perquè està ple d´aire, apareix del no res davant del públic i que, amb un realisme que envejaria qualsevol artista de carn i ossos, s´emociona i canta al desamor.

CactuSoup Estudi Creatiu: “C/ Mercè, núm. 20” (Catalunya)

Què hi deu haver darrere la porta? Serà un viatge sorprenent, surrealista i ple de colors, en el qual els recursos audiovisuals ens permetran introduir-nos en els diversos espectacles de dansa, teatre, música i performance que conviuen en un immoble singular.

LaRutan: “Out of the Blue” (Euskadi/Cuba)

Denis Martínez i María Andrés interpreten una peça de dansa contemporània coreografiada per aquesta última. Neix de la necessitat de gaudir del plaer de ballar en llibertat, de moure´s i de trencar amb la rutina.

laSADCUM: “The Lesson” (Barcelona)

Guillem Jiménez i Laia Camps interpreten una peça coreogràfica on ells són tan protagonistes com el material audiovisual que han anat trobant. Amb aquest material basteixen una reflexió sobre la conducta humana en un temps en el qual la xarxa ens ofereix una falsa idea de llibertat.

Violeta Iriberri: “Ese pájaro no puede estar en esta plaza” (Barcelona/Granada)

Una història breu que us mostra dos personatges inquiets i agitats a causa d´un ocell inexistent. Moviment, insinuacions i mitges paraules cantades, en una anècdota absurda protagonitzada per dos personatges exagerats que es mouen entre l´excés i la subtilesa.

Cia. Jose Manuel Álvarez: “Movimiento colateral” (Barcelona/Andalusia)

El flamenc actual, la dansa espanyola i la improvisació coincideixen en la creació d’aquest artista, que s’obre a nous codis de la dansa i que estudia, en els seus espectacles, les accions i interaccions dels cossos, i posa de manifest la transcendència del moviment concret i les seves interaccions amb els de la resta d’intèrprets.

Anna Mbengue: “Naan Nga Deef” (Barcelona)

Segur que ja coneixeu l´Anna Marie Mbengue Sarr, una ballarina, coreògrafa i organitzadora d´espectacles que ha estudiat dansa a Dakar i que té una trajectòria de prop de vint anys sobre els escenaris, entre els quals alguns dels que s´han muntat per a les festes de la Mercè dels últims anys. Us farà venir ganes de ballar, ja ho veureu.

Tothom Balla (només diumenge a les 10:15h)

Una ballada participativa lligada a la Quinzena de Dansa Metropolitana i que s´hauria d’haver ballat a les vuit ciutats participants en l’edició d’enguany, que va haver de ser suspesa. Tothom està convidat a ballar plegats la coreografia creada per Germana Civera, un homenatge a la desapareguda ballarina i coreògrafa cubana Alicia Alonso, que va morir el 2019.

Gratuïta (reserva prèvia) + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This