Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
C.A.M.E.S. Àudio-visita dramatitzada per esperits curiosos
10 / 10 / 21 a les 18:00 h · Teatre Auditori de Granollers, Granollers

C.A.M.E.S. Àudio-visita dramatitzada per esperits curiosos

Escarlata Circus

El teatre és el millor lloc per fer realitat els teus somnis. Si ets atrevida, en aquest recorregut pots esdevenir el que desitgis. Nosaltres, sense ser-hi però, amb els nostres xiuxiueigs t’hi acompanyem. Però només tu, ho faràs realitat…

Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials

Gràcies a C.A.M.E.S es pot accedir a espais inaccessibles en una ruta dinàmica, participativa i en moviment. Sempre acompanyat/da de la comunitat i dels guies auditivament. Una experiència individual, i a l’hora que forma part d’un grup de persones, que aviat reconeixeràs com a companys d’una acte teatral.

Aquest esdeveniment està adaptat per a persones amb necessitats auditives especials, ja que s’utilitzen equips d’audioguies que faciliten el seguiment del recorregut. Aquesta iniciativa promou l’accessibilitat a la cultura.

Sovint hom somia en convertir-se en una estrella sobre l’escenari; conèixer el modus operandi dels actors i actrius rere les cortines. Aquest projecte inclusiu aconsegueix que el públic es trobi, per primera vegada, cara a cara amb les sensacions escenogràfiques i tot el que comporta.

Idea i Guió original: Laura Tajada i Escarlata Circus.
Direcció: Jordi Aspa i Bet Miralta
Intèrprets: Joana Gomila, Jordi Aspa i Bet Miralta.
Univers sonor: Joana Gomila
Co-producció: Xarxa Transversal

A partir de 10 anys + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This