Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
2princesesbarbudes / Teatre Nu - MAC La Mercè
26 / 09 / 20 a les 11:00 h · Parc de la Trinitat – Espai Bosc, Barcelona

2princesesbarbudes / Teatre Nu – MAC La Mercè

David Pinyol: “Dinamització itinerant” (Barcelona)

Abans que comenci l´espectacle, podreu fer boca amb la proposta, fresca i divertida, d´en David. Coneixereu els seus personatges que, amb un llenguatge directe i cubanero, us proposaran tota mena de jocs. Ves a saber si no us posen a cantar i a ballar, això sí, amb l´ajuda d´un DJ que actua en directe. Trieu el tema que voleu escoltar!

2princesesbarbudes: “La bona vida” (Catalunya)

Heu pensat mai com devia ser la vida dels primers éssers humans? La companyia “2princesesbarbudes” no només ho ha pensat, sinó que ho representa per a tots vosaltres imaginant-se que són una petita tribu d´homes i dones del paleolític que es resisteix a passar al neolític. Per què? Ens ho expliquen, amb unes cançons delicioses i uns instruments que de vegades són de joguina però que sonen la mar de bé, Helena Casas, Marc Marcé, Marc Poch i Toni Vilaprinyó.

Teatre Nu: “Teatre Arrossegat de Catalunya” (Catalunya)

Petits i grans estan convidats a conèixer el teatre desplegable, multifuncional i amb repertori universal que dirigeix Víctor Borràs i que porten a escena Maria Berenguer, Francesc Mas i Montse Pelfort. Sí, ells arrosseguen l´escenari aquí i allà per oferir-nos una mostra del seu art popular. Us faran pensar en aquells còmics i artistes ambulants d´altres temps en els quals s´inspiren. Això és un espectacle, però també una proposta lúdica que requereix la vostra complicitat. Voleu saber quin repertori té la companyia? Pregunteu-los-ho.

Gratuïta (reserva prèvia) + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This