Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
12 / 07 / 16

Vuelos, de Aracaladanza

“La presència de l’artista que ho amara tot sense que la companyia jugui a donar lliçons ni fer pedagogia innecessària  és una de les característiques que més em va enganxar de l’obra, perquè deixa espai a la imaginació de l’espectador independentment de la seva edat. A més,  si algú del públic desconeix que l’espectacle s’inspira en Da Vinci podrà gaudir igualment  perquè…  qui no ha desitjat volar? (….).”

Autora: Teresa Ferré

Data: 12/07/16

Llegeix la crítica completa a:


Vuelos es un gran fresco con multitud de detalles que nos recuerdan el genio de Leonardo, pero con entidad propia. Anteponiendo al ser humano como medida de todas las cosas, no renuncian a la abstracción propia de la danza contemporánea.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 09/07/16

Llegeix la crítica completa a:


“Y encima sin renunciar a bailar. Todos lo sabemos: lo abstracto de este arte, ¿verdad? Pensado para chicas y chicos de corta edad… ¡Cuántas veces hemos renunciado al movimiento! Pues bien: Aracaladanza no lo hace. Se expresa así: con el gesto en constante vaivén, la geometría del aire y el movimiento de lo inestable. ¿Qué otra era precisamente la investigación de Leonardo cuando creaba esas alas enormes con las que lanzaba jóvenes atletas a volar? Un sueño, una quimera. ¿Por qué los niños no han de entender un cuerpo que se expresa así, bailando?”

Autor: Jordi Sora

Data: 06/07/16

Llegeix la crítica completa a:


“Aracaladanza té l’estrany privilegi de ser la companyia històrica més ambiciosa de dansa familiar. Perquè sempre pensa en gran. I, per ara sempre se n’ha sortit bé. No només pel resultat dels seus treballs, si no també (i sobretot) perquè els teatres han entès que és una proposta imprescindible i que es mereix el cost de més del catxet corresponent. Companyia habitual del Mercat de les Flors, també es prodiga en espais en què defensen la creació de camins per fer més atractiva la dansa al públic familiar. De fet, és una proposta que també atrapa els espectadors adults.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 06/07/16

Llegeix la crítica completa a:


“Una preciosidad de espectáculo y posiblemente uno de los mejores trabajos de Arcaladanza que es decir y mucho, porque el listón está muy alto.”

Autor: Ferran Baile

Data: 01/07/16

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This