Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
16 / 09 / 15

The Melting Pot Pourri, de Los Excéntricos

“El tret distintiu és l’estil personal que saben imprimir al seu art en forma de surrealisme, intel·ligència i emoció.  Lluny d’acomodar-se amb l’experiència i que les funcions siguin pur tràmit, ataquen l’escenari amb la mateixa il·lusió i innocència que el primer dia, conservant així tota la seva autenticitat i, això, l’espectador ho nota.

Autora: Teresa Ferré

Data: 12/05/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Los Excéntricos destaquen per la seva coralitat. És el que demostra que són defensors de la ingenuïtat de la canalla. I, des d’aquest punt de vista, poden fer riure a tota la família, sense renunciar a un cert gust i emoció poètica.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 13/05/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Aconsegueixen dibuixar un somriure permanent al públic des del minut 1. Un somriure que explota en riallades quan s’arriba al clímax, precís i controlat, sense forçar-lo, sense embafar. Generen empatia, bon rotllo i ganes de veure totes les peripècies que els passen.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 16/09/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This