6 / 08 / 18

‘Rhumans’, de Rhum i Cia

 

“Pero lo cierto es que, a la práctica, lo que más atrae del espectáculo son esos números divertidos, ingenuos y nostálgicos que se acercan más a la esencia del clown. Cuando interactúan con los espectadores –recurso que usan mucho menos que en las otras ocasiones-, cuando se visten de formas imposibles, cuando se proponen -¡y lo consiguen!– dar la vuelta al mundo en 80 segundos. La magia, ese mundo entrañable, ingenuo, naif. La cara blanca y la nariz roja siguen siendo las que iluminan el espectáculo, las que marcan su esencia.”

Autora: Alba Cuenca

Data: 05/08/18

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Aspa fa una sotragada amb el fre de mà i indaga ben endins. Hi ha l’entrada clàssica del ninot de pallasso preparat per a rebre mastegots,però, hi ha, sobretot una reflexió un punt decadent del món del pallasso. Que vol demostrar que des del cor blanc d’aquests artistes es pot fer molt més que riure. Arriben a una tendra emoció, i a acomiadar-se sense necessitat de grans escarafalls, molt coherent amb el to de tota la peça.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 20/07/18

Llegeix la crítica completa a:


“La mà d’Aspa li ha donat a la companyia un aire més poètic, pausat i visual, més reflexiu i potser una mica menys emocional. D’alguna manera o altra hi surten tots els pallassos, des de Tortell Poltrona fins als payasos de la tele i el pallasso del McDonald’s. Això està molt bé. És un espectacle per riure, però també per pensar. I això també està molt bé.”

Autor: Marcel Barrera

Data: 20/07/18

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This