Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
20 / 09 / 16

El baró dels arbres, de Bufa&Sons

“Aquest espectacle ens ha meravellat per diversos motius. En primer lloc, portar a escena una novel·la d’aquest calibre requereix d’una destresa en la dramatúrgia que convenci tant als que coneguin l’obra com al públic que no en sàpiga res. I Núria Vizcarro se’n surt. I sobretot, es tracta d’una barreja de llenguatges escènics sense complexos.”

Autora: Teresa Ferré

Data: 24/11/15

Llegeix la crítica completa a:


“Un dels espectacles que millors crítiques i comentaris ha rebut a la Mostra, segons hem copsat. I això perquè, a banda de la impecable factura escènica (no tant per la parafernàlia escenogràfica, sinó pel talent dels intèrprets i la direcció), destaca la potència de la història, que en cap cas tracta als espectadors, petits o grans, com a menors d’edat.”

Autor: Josep M. Viaplana

Data: 29/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 


“Hi ha una qualitat musical molt envejable. Una comicitat i complicitat entre els intèrprets que, si és un pèl massa exagerada (gens realista), sí que aconsegueix generar molt bona empatia amb l’espectador.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 25/04/14

Llegeix la crítica completa a:


“Un magnífic espectacle familiar, carregat de valuosos missatges i deliciosament dut a escena. Taaroa Teatre i Bufa&Sons han sabut unir talents construint un conte músic-teatralitzat que canta a la llibertat.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 13/11/13

Llegeix la crítica completa a:

 


“Una estrena absoluta de la Fira de la Mediterrània ha esdevingut una autèntica joia de teatre. El baró pels arbres mereix fer llarga temporada allà on sigui. […] Un espectacle rodó, on la música -i la paraula és també música- ho és tot: personatge, ambient, sentiment i discurs.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 12/11/13

Llegeix la crítica completa a:

 

 

 

 

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This