Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
3 / 01 / 15

DOT, de Maduixa Teatre

“Com a ‘Ras’ hi ha un treball de compenetració amb el vídeo que és molt escrupulós. I els personatges transmeten simpatia. Els elements que es projecten a mode de geroglífic permet que la canalla averigui la motxilla, la balena, la poma o el despertador que abans s’ha citat com improvisadament. Tot és molt acurat i tot i la rigidesa de la teconologia, els artistes ho fan fàcil, respirant simpatia i joc. S’aconsegueix moments visuals màgics i també puntes d’emoció, molt senzilles, gens aparatoses.

Autor: Jordi Bordes

Data: 25/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 


 

 

“Dansa virtual. ‘Dot’ enamorarà els amants de l’audiovisual i les arts escèniques (i, si per petits, encara no ho són, crearà nous adeptes entre el públic infantil). Els actors-ballarins de Maduixa Teatre experimenten amb les enormes possibilitats del multimèdia, que els exigeix una sincronització perfecta per primer esquivar i després interactuar amb la infinitat d’efectes que apareixen en pantalla. Sons, colors, formes, objectes i música creen un cosmos sensible i imaginatiu admirable (…).”

Autora: Núria Cañamares

Data: 26/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 


 

“Es un muy buen espectáculo que mantiene las constantes de experimentación (combinando danza y efectos visuales, teatro y nuevas tecnologías), con una impecable puesta en escena y la limpieza plástica característica de la compañía. Se aprecia el talento de Juan Pablo Mendiola, igual que en ‘Consonants’, autor y director, y cuenta con coreografías de Mamen García, muy bien interpretadas por Laia Sorribes y en especial por Joaquín Collado que lleva la parte más exigente.”

Autor: Ferran Baile

Data: 25/07/14

Llegeix la crítica completa a:

 


 

“Joan Pablo Mendiola (director i dramaturg) ha convertit la interacció en un autèntic diàleg entre la tecnologia dels mitjans audiovisuals i la forma artesana del teatre. Aconsegueix moments d’autèntica màgia teatral, troba un fil argumental senzill per servir-lo amb una sofisticada xarxa de recursos audiovisuals. El ritme es va accelerant i en Dot i la Laia entren en un transformat món d’Alícia. De nou, la paret blanca… tot ha canviat, però, per a la Laia. Dot és un viatge al país de la imaginació del que tots, petits i grans, en podem sortir més rics.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 29/07/14

Llegeix la crítica completa a:

 


 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This