Teatre a la fuga

Teatre a la Fuga és una companyia de teatre familiar que neix de la productora Punt Produccions Teatrals S.L., creada l’any 2016 a Banyoles.

Banyoles és una ciutat amb una llarga tradició teatral i destaca per la seva gran activitat en el món de les arts escèniques. Actualment, són dotze les companyies teatrals que conformen el panorama escènic d’aquest moment.

Des ja fa un temps, un grup de professionals de les arts escèniques teníem ganes de crear una productora que proporcionès un marc adient per dinamitzar la producció de teatre de qualitat.

La productora Punt Produccions Teatrals S.L aglutina, a través de la companyia Teatre a la Fuga, a professionals del món de les arts escèniques amb anys d’experiència tant en l’àmbit artístic, com tècnic i de gestió.

Aquest any 2016 Teatre a la Fuga posa en marxa el seu primer espectacle teatral amb molta il·lusió i amb la voluntat de donar continuitat al projecte, produint més espectacles de teatre familiar.

Espectacles

El Senyor Petit A partir de 4 anys Teatre 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Contes 1.0 A partir de 6 anys Teatre 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This