Comença al 2011 en un petit talleret improvisat al poble de Sendes, creant materials de jocs i joguines per a infants, amb fustes i materials del bosc. La passió per aquests materials i el respecte cap a la natura va creixent a mida que va creixent la creativitat i la il•lusió, en el que es convertirà aviat en un projecte de vida. Poc a poc comença a aprofundir en l’ofici de Fuster, creant peces més grans i a interessar-se en materials per a infants d’una manera més conscient.

En el transcurs d’aquest viatge comença a interessar-se no només en la construcció de materials sinó també en les dinàmiques que aquests materials generen en el grup. És llavors quan comença, cap al 2013 a crear jocs de gran format. És en aquest moment quan la creativitat comença a agafar un paper principal en la obra de la companyia.

Després d’un llarg recorregut investigant i creant, dissenyant i construint, inventant i imaginant material didàctic infantil, sota el nom de “El Pájaro Carpintero”, un bon dia sorgeix l’oportunitat de fer un intercanvi muntant la instal•lació d’un espai infantil de joc. A partir de la gratificant experiència, s’obre un món nou, el de les instal•lacions de joc de carrer. És així com comença a interessar-se en aquests nous material de gran format i comença a dissenyar, no només peces noves, sinó nous espais de joc.

Actualment la companyia d’instal•lacions infantils i familiars “El Pájaro Carpintero”, conta amb diferents col•leccions de jocs de gran format que ofereixen diversió i entreteniment a diferents franges d’edat.

Un dels objectius és oferir espais on tota la família pugui ser partícip, compartint i dialogant, a través del joc i del fet lúdic com a llenguatge de comunicació. “És molt recomanable compartir una estona de joc amb els que més estimem, i tindrà efectes molt beneficiosos en la nostra relació envers als altres.”

Espectacles

Sonarium De 0 a 4 anys Instal·lació, jocs 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This