Bot Project

La companyia es va formar el 2007 quan els seus components (en Lucas i l’Angel) vam unir les nostres aptituds interpretatives i acrobàtiques per a la creació d’un número de trampolí per la mostra de l’Associació de Circ Rogelio Rivel de la Mercè 2007. El resultat obtingut va resultar molt satisfactori i vam decidir unir forces per crear una nova companyia de circ especialitzada en trampolí i acrobàcies.

Actualment, la companyia realitzem els entrenaments tècnics a la carpa de l’Associació de Circ Rogelio Rivel i la Central del Circ que l’APCC ha obert a la zona Fòrum de Barcelona. Inicialment vam establir la nostra residència al Tub D’Assaig de Terrassa, fins que l’Ajuntament de Sabadell ens va proporcionar un espai de creació a Cal’Estruch, permetent obrir noves línies d’investigació tècnica i artística sobre mur, objectes, moviment i interpretació aprofundint en la nostra interacció amb el llit elàstic. Va ser aquí on va sorgir la idea del nostre primer espectacle, Collage. Des d’aleshores Bot Project alternem la residència entre Ca l’Estruch de Sabadell i la Central del Circ de l’APCC per continuar l’ampliació, desenvolupament i perfeccionament de les nostres línies d’investigació.

Fins ara hem realitzat més de 200 representacions de Collage i l’Epiral del Diable.

PREMIS DESTACATS

Premi del públic a la 17a edició del Festival de Teatre de Villanueva de la Serena

Nominació com a Millor espectacle de carrer als premis Zirkolika

Espectacles

Collage Per a tots els públics Circ 2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This