Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Pelat (Joan Català)

Inquiet i de mirada curiosa sobre les arts plàstiques i del moviment on el cos i/o els objectes siguin els comunicadors.

Entén el fet escènic com un espai de diàleg entre l’humà, l’objecte i l’entorn, on el joc i el treball empasten amb les eines, les vivències i les idees que cada un porta.

S’inicia a les arts plàstiques el 1994 a la Llotja, Escola d’Arts aplicades i Oficis artístics

Des de 1999 fins 2005 passa per diferents escoles de circ com, Carampa a Madrid. Rogelio Rivel a Barcelona. I l’Escola nacional de circ a Moscou, per especialitzar-se en el treball dels portes o equilibris acrobàtics (mà a mà).

Ha fet una formació paral·lela en dansa contemporània i llenguatges propers al moviment com ara el teatre de gest o el pallasso, estudiant les diferents maneres de fer, de pedagogs internacionals com Mal Pelo, Michel Dellaire, Iñaki Azpillaga, Àngels Margarit, Thomas Hauert, David Zambrano, etc.

Des de 2005 ha treballat en diferents teatres i festivals d’arreu del món amb les companyies Daraomai, Circus Klezmer, Los 2Play, Cia. Mudances-Angels Margarit

Ha col·laborat amb: Eulàlia Ayguadé a l’espectacle Little Me presentat al festival Salmon 2012. Durant el 2013 amb Iris Heitzinger en el procés d’investigació escènica Caída Libre, presentant diferents etapes del treball.

Curtmetratge “You will fall again” d’Alex Pachon. Treball audiovisual premiat al festival internacional fiver 2015

El 2012 comença a desenvolupar la seva visió particular de les arts escèniques pensades per al carrer i els paisatges urbans. Posant-se en pràctica amb l’espectacle PELAT, estrenat a fira Tàrrega 2013.

Espectacles

Menar Per a tots els públics Dansa i circ 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Pelat Per a tots els públics Espectacle de carrer, circ i dansa 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This