Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Guillem Albà

Nascut en una família dedicada al teatre de titelles, als 6 anys comença a estudiar música (solfeig, piano i bateria) i més tard aprèn a tocar altres instruments com la guitarra o l’acordió. Estudia cant amb Anna Català o Paul Farrington, entre d’altres (obtenint el segon nivell de Voice Craft). També de petit, estudia teatre a escoles com la Nancy Tuñon i Eòlia, provant diferents estils com el teatre musical, de text o de gest.

Als 17 anys deixa l’institut decidit a ficar-se de ple al món del teatre. Entra a l’escola “Estudis de Teatre” on practica el mètode Lecoq. També prova altres estils teatrals, estudiant cursos amb gent com Eric de Bont, Joan Lluís Bozzo, Sergi Belbel, Cristophe Marchand, Carlo Colombaioni, Leo Bassi o Jango Edwards (amb qui s’entén perfectament i més endavant monta el seu primer espectacle de creació, SKETCHOFRENIA).

Ha treballat en ràdio i publicitat, i ha fet algunes col·laboracions en curtmetratges i a la televisió, amb Andreu Buenafuente o Toni Clapès (TV3).
Col·laborador i reporter al programa “Betròpolis”, presentat per Judit Mascó i Oscar López a BTV. Actor al “52” de Locàlia Catalunya (Premi Ondas 2005). Aparicions com actor als programes “Crackovia” i “Polonia” (TV3)

Al teatre va treballar com a músic-actor amb la companyia Titzina Teatre amb l’obra “Follie à Deux: Sueños de psiquiátrico”. I al Teatre Condal de Barcelona, actor a “La màgia dels Ki-Kids”, dirigida per Àngel Llàcer. Del 2007 al 2013, actua com a clown amb l’Always Drinking Marching Band, fent gires per tot el món.

L’any 2006 funda la seva companyia, amb la qual ha estrenat 3 espectacles de creació. “Sketchofrenia”, “Flirt” i “Trau”, estrenat recentment a FiraTàrrega.
Ha guanyat diferents premis com el Premi del Públic a la Fira de Tàrrega o el Premi Especial del Jurat dels Premis Unnim.

També ha dirigit espectacles de circ com amb la Cia.Trifaldó, diferents cabarets (amb temporades a Barcelona) o fent la direcció escènica de grups de música com Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien.
Actualment també és membre de la banda de música Línia Maginot, amb qui ha actuat en festivals com el Faraday, el FIM de Vila-seca o FiraMediterrània Manresa.

Ha actuat per Espanya, França, Rumania, Portugal, Holanda, les Illes Açores o Xina.

Espectacles

Ma solitud Per a tots els públics Titelles 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Jaleiu Per a tots els públics Clown 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Calma! A partir de 12 anys 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
Marabunta De 9 a 16 anys Clown i música 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This