Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Dudu & Cia.

L’Eduard Arnalot, en Dudu, comença a fer el pallasso de manera natural ja des de ben petit. Així que més tard, per donar forma a la seva inventiva, es forma amb professionals del clown i el mim com Eric de Bont, John Davidson, Moshe Cohen, Johnny Melvine o David Gol, entre d’altres.

A partir de l’any 1995 treballa com a clown i actor per diferents muntatges amb companyies de teatre, clown i circ (Cous Cous Clown, Discípulos de Morales, La Fura dels Baus, S’arruga, Essència de Nit, Unicornis, etc.).

L’any 2005 estrena el seu primer muntatge individual, Dudadas, espectacle de teatre gestual clownesc amb el qual gira per nombrosos teatres d’Espanya i de l’estranger.

El 2010 estrena Calma, espectacle de sala que representa durant aquest any fins que al 2011 és cridat per formar part com a clown a l’espectacle Alegria del Cirque du Soleil com a Purple Clown, amb qui ha girat per tot Europa durant dues temporades.

El 2013 torna amb el seu espectacle de carrer El Niu.

Espectacles

El Nïu Per a tots els públics Teatre gestual i d'objectes 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This