Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
8 / 03 / 21

SORTEIG EXPRÉS #CULSINQUIETS!!/ Sortegem un pack familiar de 4 entrades per veure “Mon petit souvenir” a Lloret

Atenció #CulsInquiets, que llancem un sorteig! Disposem d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de l’espectacle Mon petit souvenir, que la companyia La Bleda oferirà al Teatre de Lloret, el proper 14 de març (17:30h). Mon petit souvenir és la versió de sala de l’espectacle de carrer Les vacaces de Madame Roulotte. La Pallassa Bleda se’n va de vacances. Té una magnifica caravana que l’acompanya. Està tot a punt per fer un bon dia de càmping. Arriba al lloc on creu que serà perfecte per passar el seus dies de relax. Allà té una gran sorpresa: hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona. A més hi trobarà les inevitables mosques i tota mena d’insectes estivals, la crema solar, el mar, els veïns de parcel·la…

Coneixereu a la companyia!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou la possibilitat de conèixer la pallassa Bleda i que aquesta us expliqui, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. Podreu observar de ben a la vora l’atrezzo, l’escenografia i la bleda us explicarà com ho ha fet per crear l’espectacle. No us pica la curiositat? 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 12 de març entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 12, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This