Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
9 / 03 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Voleu anar a veure “Per un instant” de La Tresca i Xirriquiteula al Tradicionàrius? Sortegem un pack familiar de 4 entrades!

Atenció #CulsInquiets, que llancem un altre sorteig, aquesta vegada pel Tradicionàrius de Barcelona! Disposem d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de l’espectacle Per un instantque les companyies La Tresca i la Verdesca i Xirriquiteula Teatre oferiran al Centre Artesà Tradicionàriu el proper 21 de març (12h). Per un instantés un concert familiar de La Tresca, dirigit per Iolanda Llansó en el qual, per un instant, els trescos Jordi, Toni i Claudi mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons. Però és un concert musical familiar posat en escena per Xirriquiteula Teatre, una de les companyies referents de l’àmbit de les arts escèniques familiars.

Coneixereu a les companyies!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou la possibilitat de conèixer les companyies, La Tresca i Xirriquiteula, que us explicaran, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. Podreu observar de ben a la vora l’atrezzo, l’escenografia i us explicaran com ho han fet per crear l’espectacle. Serà una gran experiència! 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 18 de març entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 18, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This