Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
11 / 03 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Sortegem un pack familiar de 4 entrades per veure “Safari”, de La Baldufa, a Tarragona. Qui el vol?

Atenció #CulsInquiets, que llancem un altre sorteig! Disposem d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de l’espectacle Safarique la companyia La Baldufa oferirà el proper 21 de març (12h) al Teatre Tarragona. A Safari, en Pinyot i en Carbassot expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana, on s’hi han desplaçat per a trobar un mico d’una rara espècie al qual volen fotografiar i que mai ningú no ha vist encara. En plena aventura, topen amb un lleó capmoix i pensarós que no sap rugir i no poden defugir esbrinar quin són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeixen en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la selva s’envalenteixi?

El bullying és la qüestió que s’aborda en aquest espectacle. Les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament del cocodril i el lleó i també de la girafa, el mico i l’elefant. La preocupació d’en Pinyot i en Carabassot és similar a la dels pares i mestres. Els infants també poden ser ferotges i cruels amb els companys. En canvi, tenim el convenciment que per mitjà de l’educació i el treball es poden potenciar actituds i comportaments en positiu que permetin una convivència dolça i tranquil·la.

Coneixereu a la companyia!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou la possibilitat de conèixer els membres de la companyia, que us explicaran, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. Podreu observar de ben a la vora l’atrezzo, l’escenografia i us explicaran com ho han fet per crear l’espectacle. Serà una gran experiència! 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 18 de març entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 18, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This