Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
11 / 02 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Atenció que tenim per sortejar un pack familiar de 4 entrades per veure “La nena dels pardals” a Tarragona!!!

Atenció, que arriba un nou sortieg del Club dels Culs Inquiets d’Escena Familiar! Convidem a una família sencera (4 membres) a conèixer la colpidora i esperançadora història de La nena dels pardals, que posen en escena les companyies Teatre al Detall i La Tresca i la Verdesca. Sortegem un pack familiar per a la funció d’aquest espectacle que està programat pel diumenge dia 21 de febrer (12h) al Teatre Tarragona. Hi ha però encara, com ja sabeu, un petit condicionant: tingueu en compte la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia.

La nena dels pardals és un espectacle multipremiat. Ha rebut el Premi de la Crítica al Millor Espectacle familiar (2017), Millor Disc de la Crítica per a públic Familiar dels Premis Enderrock (2017 ), Premi del Públic al Millor Espectacle de la Mostra d’Igualada (2018) i Premi Butaca al millor espectacle familiar 2018. La peça, amb dramatúrgia de Jordi Palet, es basa en un fet històric ocorregut a la Xina de Mao Zedong. Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Aquest és un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Amb la música en directe de la Tresca i la Verdesca, la direcció de Joan Maria Segura i les il·lustracions de Noemí Villamuza.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 19 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 19, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Pin It on Pinterest

Share This