Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Què somies?
05 / 02 / 23 a les 17:30 h · Local Sant Jaume, Moja

Què somies?

La Bona Confitura

És hora d’anar a dormir i com cada nit, després del ritual de rentar-se les dents i posar-se el pijama  arriba el moment més dur per a ella,  posar-se a dormir! Pobre Bruna.  Què difícil i feixuc és aquest camí, ja que  és quan dorm, que la Bruna, imaginativa, divaga entre malsons. És a la nit, quan la Bruna, poruga, té por de tancar els ulls. És en la foscor quan la Bruna, tímida, no mostra ni un bri de valentia.  Si fos més alta, qui sap si… però la Bruna no s’estima prou, quanta feina hi ha al davant. Tindrà la Bruna prou lluna per tanta feina?  

Aquella nit però no va ser com totes les altres nits. Potser era el moment d’adonar-se’n que no estava sola en tot allò, i que podia sortir-ne d’aquell mal pas, sense espetegar les dents de la por.

El Pare… la Mare… el seu peluix… els seus amics. Tots ells són a la vora per acompanyar-la a millorar  la seva confiança i convertir-se definitivament  en una «súper heroïna»! 

No tanquis els ulls.. obre’ls de bat a bat!

Durada: 55 minuts

A partir de 6 anys Socis Ateneu Mojenc 2,00 € / No socis 5,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This