Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
20 / 02 / 20

DESTACATS / Un cap de setmana de Carnestoltes en que els espectacles familiar seran els protagonistes

Pocs caps de setmana durant l’any com aquest prenen tant de protagonisme els espectacles familiars. N’hi ha de tota mena i de tots els gèneres, amb una menció especial a l’animació, degut a “l’efecte cercavila”. Tot i això, a més de l’activitat al carrer, a les diverses sales del país també hi ha molt moviment. A més dels espectacles que us destaquem a continuació, tingueu en compte que La Puntual de Barcelona continua amb el seu festival d’hivern de titelles, amb Circoland de La Sola Cia. i que La Sala de Sabadell presenta La dernière danse de Brigitte (Zero en conducta), dos espectacles imperdibles.

  • La gallina dels ous d’or, de la companyia La Trepa. A un galliner , hi arriba un pingüí, que ha vingut del Pol Sud per saber què està passant, doncs la seva casa de gel ha començat a fondre’s. Els animals del galliner, a tall d’exemple, li expliquen l’antiga faula d’una gallina que ponia pels seus amos un ou d’or cada dia. Però els amos no en tenien prou, i van obrir la gallina per treure-li de dintre la màquina que fabricava els ous. A partir de 4 anys. 11,00 € / 9,00 €. Dissabte 22, a les 17:30h al Jove Teatre Regina (Barcelona).

  • El Monstre de Colors, de la Productora Tutatis. El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por… El verd… Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre. Adaptació teatral de “El Monstre de Colors” l’obra de l’Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes. De 2 a 7 anys. 12€. Diumenge 23, a les 11h al Teatre Condal (Barcelona).

  • Petit o gran?, de la companyia Albert Vinyes. En Betu arriba a la sala amb la seva maleta, vestit de “persona normal”. Tot jugant amb els conceptes de petit o gran es transforma en pallasso davant dels nens i nenes. Les sabates són molt grans…però la corbata és petita…!!.i el nas? Així, quan ja coneixem el personatge comença el joc a través de les cançons, la màgia, les titelles,les bombolles… i comparteixen una estona de descobriment d’aquest personatge que els hi és tant proper i que acaba com ha començat, treient-se la disfressa i pintures per tornar a marxar com una persona “normal”. De 0 a 6 anys. 5 €. Diumenge 23, a les 17h al Teatre Municipal Casino Llagosterenc (Llagostera).

  • Pirates de secà, de la companyia Xip Xap Teatre. Cinc pirates, dels que ja gairebé no es troben, et faran pencar de valent. Carregar sacs al vaixell, aprendre el crit pirata, mantejar els qui s’han cruspit el rom, ballar totes les danses que toquen i, a més a més, si encara et queden forces, fer una lluita amb confeti. Estàs preparat per totes aquestes noves emocions? Si és que sí, no ho dubtis, enrolat amb nosaltres. El nostre vaixell te moltíssima capacitat de càrrega i diversió. A partir de 2 anys. Gratuït. Diumenge 23, a les 18h a la Plaça Francesc Macià (Sant Gregori, Gironès).

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This