Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
3 / 05 / 18

DESTACATS: Un cap de setmana de titelles i música

Aquest cap de setmana tindrà lloc la 29. Fira de Titelles de Lleida però a més a més, també trobareu a la nostra agenda més titelles i molta música! Aquí us deixem els destacats per aquests dies:

Revolució de Pentina el Gat. Que tothom es prepari perquè les cançons i les danses, els jocs i les dinàmiques, les teatralitzacions i les improvisacions, ara, es converteixen en les armes per lluitar a favor de l’alegria i la felicitat. Passi el què passi, que ningú marxi sense estar una mica més content i animat. Dissabte 5 a les 11 h. a Montcada i Reixac i a les 12.30 h. a Badalona.

Disco Pinky de la companyia Campi Qui Pugui. El Dj ve amb més armes que les d’una simple discoteca: l’acompanya una “gogó” animadora,amb xanques per a que la vegi tothom i molta alegria, que ensenyarà a tots els nens i nenes a seguir el ritme de la festa, animant a ballar cada cançó amb les seves coreografies. Congues, ballar, saltar, trens, confeti, globus gegants… Dissabte 5 a les 17 h. a Albatàrrec.

El teatre arrossegat de Catalunya de la companyia Teatre Nu. La companyia del Teatre Arrossegat de Catalunya es desplaça de poble en poble representant damunt del seu escenari mòbil, el seu extens repertori d’obres de teatre, llegendes, contes i altres històries. Dissabte 5 a les 18 h. a Artés.

Una paradeta particular de la companyia La Bleda. Mai havia estat tan divertit anar a mercat! sobretot si la mestressa de la paradeta és la masoBleda. Diumenge 6 a les 12 h. a Canet de Mar.

Els petits més grans de la companyia Artristras. De la mà de la Saba Sàvia i un jardiner juganer ens endinsarem en un món molt proper i, a vegades, desconegut com és el dels Insectes. Diumenge 6 a les 18 h. a L’Atmetlla del Vallès.

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This