Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
28 / 07 / 17

DESTACATS ‘ESPECIAL ESTIU’: Els 6 imperdibles del mes d’agost

El vèiem lluuuuuny… però ja és aquí! L’agost ha arribat carregat d’espectacles a l’aire lliure per gaudir en família. En aquests destacats “especial estiu” n’hem recollit 6 ben variats i ben repartits arreu del territori. Dansa, circ, teatre de carrer i clown per a tots els gustos i edats. I, com sempre, tota la cartellera familiar a l’agenda!

Mulïerde Maduixa Teatre. Un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. La peça investiga els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. Premi Max 2017 al Millor espectacle de carrer i la millor composició musical (el 2015 la companyia va guanyar un altre Max, al Millor espectacle infantil o familiar per ‘Dot’). Dimecres 2 d’agost a les 20h a la Plaça Nova d’Argentona. Per a tots els públics.

 

Esperade Circ Eia. Un espectacle de circ que proposa una experiència artística propera perquè el públic desitgi participar-hi en primera persona, mirar sense ser vistos… L’última producció de la companyia, reconeguda amb el Max a l’espectacle revelació per ‘inTarsi’. Dimarts 8 d’agost a les 18h al Parc de les Feixetes de Tona. Per a tots els públics.

 

La gran famíliade Fadunito. Una família ben vistosa (són enormes!) anirà a donar un tomb pel poble cridant una mica l’atenció… Dilluns 14 d’agost a les 18:30h a Barraquetes de Malgrat de Mar. Per a tots els públics.

 

The Incredible Boxde Companyia La Tal. Aquesta “caixa increïble” va ser un gran èxit quan es va estrenar, ara fa 150 anys. Mostraven l’excel·lència i reunien el millor d’aquell moment: la cantant d’òpera amb la veu més cristal·lina, el mag més audaç del planeta, l’acròbata més extraordinari… Ara intenten mantenir la grandesa del show, però la genialitat no s’hereta! Dimarts 15 d’agost a les 21h a Can Serra de Martorell. I també divendres 25 a les 18h a la plaça d’Alp i diumenge 27 a les 23:59h a la plaça de Pius XII d’Igualada. Per a tots els públics.

 

Cösmixde Teatre Mòbil. Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats, que són moltes! Dissabte 19 d’agost a les 11h al Centre Cultural Els Costals de Castellbisbal. I també divendres 25 a les 22h a la Plaça Major de Monells i diumenge 27 a les 12h a La Unió d’Alpicat. A partir de 5 anys.

 

Una paradeta particularde La Bleda. Mai havia estat tan divertit anar a mercat! La masoBleda us ensenyarà el carbassó cantant una cançó, el pèsol més famós, la mongetera màgica, una festa d’enciams, un all que no us traureu del damunt, una ceba que farà un drama i un tomàquet que, vergonyós, no sortirà. Divendres 25 d’agost a les 18h als carrers de Ripollet. Per a tots els públics.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This