Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
20 / 07 / 17

DESTACATS: Esbaiola’t, Ple de Riure i 4 recomanats més

Pim, pam, pum, cap de setmana! Vols veure espectacles i et mareja tanta oferta? Aquí tens els destacats setmanals d’EscenaFamiliar per ajudar-te en la tria i, si en vols saber més, consulta l’agenda endreçada per dies, categories i localitats, amb edats recomanades, fotos, crítiques vinculades, etc. T’ho posem ben fàcil!

Aquests dies hi ha dos festivals imperdibles: L’Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu (de dijous a diumenge) i el Ple de Riure del Masnou (de dimecres a dissabte). Descobreix-ne la programació, hi ha perles per a tots els gustos i edats!

I a més a més, et recomanem aquests 4 espectacles:

‘Post’ d’Engruna Teatre. Una història feta de petites històries on tres actrius mostraran els mecanismes de la correspondència mitjançant titelles, música, màscares i dansa. Dijous a les 19h a la Plaça de Can Mario de Palafrugell. Per a tots els públics.

 

‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu. Jocs, somnis i aventures de dos amics inseparables. Una nena pèl roja, la Martina. I un dinosaure blau, gros i de punxes blanques, en Maure. Divendres a les 10h a La Casa del Teatre Nu de Sant Martí de Tous. Per a tots els públics.

 

‘Charabia’ de Cia. El Negro y el Flaco. Espectacle de circ-teatre amb tres personatges entre realitat i ficció que transformen objectes quotidians en sorprenent material artístic. Dissabte a les 19h a la Plaça de Can Mario de Palafrugell. Per a tots els públics.

 

‘Sempre de vacances’ de 2princesesbarbudes. Quatre orenetes es retroben després de la migració per fer un concert amb instruments de joguina i ritmes pop. Cantaran cançons sobre com fan el niu, què mengen, com crien, on viatgen, com canten i què somien. Dissabte a les 22h al Castell de Cornellà de Llobregat. Per a tots els públics.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This