Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
13 / 07 / 17

DESTACATS: Què pots veure aquest cap de setmana?

Com cada dijous, agafem el subratllador i repassem de dalt a baix l’agenda d’EscenaFamiliar per destacar-ne 5 espectacles dels propers dies. Els tres primers formen part del Grec en Família (l’itinerari familiar del Grec Festival de Barcelona), mentre que els altres dos seran a Santa Coloma de Gramenet i Girona. Gaudiu de la tria!

L’estrena de ‘My baby is a queen’ de La petita malumaluga. Un recorregut per la diferència i per qui i com la mira amb figures que ballen, accions reflectides en un mirall i músics invisibles que acompanyen. Dissabte i diumenge a les 17h i 18:30h al Mercat de les Flors. De 0 a 3 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’estrena d’’El buit’ de Cia. Estampades i Impàs Dansa. Un viatge de circ i dansa aèria que parteix de la riquesa visual del llibre d’Anna Llenas i que utilitza un llenguatge poètic únic i capaç de fer visible el món efímer de les emocions, les passions i els sentiments. Diumenge i dilluns a les 19:30h al Mercat de les Flors. A partir de 5 anys.

 

‘El col·leccionista de pors’ de L’Estenedor Teatre. Un espectacle carregat de pors guardades en gàbies, pots i caixes que, a través dels titelles, els sons i la música, ajudarà a trobar una explicació lògica per a cadascuna de les pors que tots tenim o hem tingut. Dimarts i dimecres a les 18:30h al SAT! Sant Andreu Teatre. A partir de 6 anys.

 

‘Els exploradors de l’aigua’ de Circulant, circ en moviment! El cicle natural de l’aigua ha quedat aturat i l’equip d’exploradors format pel becari​ Aiguamolls i el doctor Tolls té la missió d’esbrinar-ne el motiu. Diumenge a les 13h al Parc Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. A partir de 3 anys.

 

‘Xarivari’ de Teatre Mòbil. Cinc històries representades per dos actors que interpreten els diferents personatges, que van des d’un pastor d’atura amb el seu gos a un cantant que perd la veu, passant per uns músics, una geganta, un nan i un titellaire amb la seva marioneta. Dilluns a les 19h a la Plaça del Pallol de Girona. Per a tots els públics.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This