6 / 03 / 20

El Pot Petit guanya el Premi Enderrock al millor disc per a públic familiar amb “10 anys”

El Pot Petit està completant un any de fàbula. El grup gironí va recollir ahir el Premi Enderrock al millor disc familiar pel seu treball El Pot Petit – 10 anys, el disc amb el que va voler celebrar el seu 10è aniversari i del qual encara en fa la gira. Els membres d’El Pot Petit van recollir aquest guardó en l’acte de lliurament que es va celebrar  l’Auditori de Girona i al qual hi van assistir el President de la Generalitat, Quim Torra, i alguns dels consellers del govern català, a més d’òbviament una nodrida representació de la professió.

El Pot Petit, fundat i liderat per Helena Bagué i Siddartha Vargas, és tot un fenomen a youtube, xarxa social en la qual les reproduccions dels seus vídeos es compten per centenars de milers, a més de mostrar un capacitat de convocatòria més que notable. La formació d’animació infantil va decidir gravar El Pot Petit – 10 anys, un disc amb format pop-up i disseny a càrrec de Maria Triquell, que inclou les seves cançons més conegudes. El 2019 El Pot Petit també va publicar el seu primer llibre, El lleó vergonyós i els seus amics. El Pot Petit ja havia guanyat el Premi ARC a la millor gira d’artista o grup adaptada a un públic infantil o familiar.

El Pot Petit – 10 anys és un disc que el grup considera molt especial, ja que va ser produït per la seva pròpia banda, sota la direcció de Dani López, Marc Usano, Pau Oliver i Albert Dondarza i en el qual hi van participar fins a una trentena d’artistes. Aquesta era la segona vegada que nominen un disc d’El Pot Petit per aquesta categoria dels Premis Enderrock. A la segona ha estat la vençuda. La propera actuació del grup gironí serà el 4 de març, a la sala Atrium de Viladecans.

Foto: Enderrock.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This