Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
5 / 12 / 19

El Pot Petit guanya el Premi Arc 2019 a la millor gira d’artista o grup per a un públic familiar, però una vegada més als mitjans #delfamiliarnipiu

El grup de música i animació familiar El Pot Petit va guanyar ahir el premi a la millor gira d’artista o grup per a un públic familiar, de l’edició d’enguany dels Premis ARC, la dissetena, que es van lliurar el dia 4 de desembre a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. El grup gironí estava nominat per aquest premi juntament amb Dàmaris Gelabert, Xiula i Reggae per Xics. El Pot Petit es troba actualment immers en la gira de celebració del seu 10è aniversari i és un veritable fenomen. La formació liderada per Helena Bagué i Siddharta Vargas (la Jana i en Pau) és tot un fenomen a nivell global. Ha exhaurit entrades en tota els concerts de la gira i el seu canal de youtube té fins a 58.300 subscriptors, amb vídeos que arriben ni més ni menys que als 8,5 milions de visualitzacions el més vist, però és que en els darrers 2 anys la resta de vídeos es mouen entre els 2 milions i els 600.00 visionats. Doncs bé, tot això no ha estat suficient per tal que els mitjans de comunicació esmentin en les seves cròniques dels premis -òbviament de destacar-ho, ni en parlem- el guardó atorgat a El Pot Petit. Una vegada més, doncs, com va passar amb en la darrera edició dels Premis de la Crítica, als mitjans de comunicació del nostre país #delfamiliarnipiu. 

En total, en l’acte presentat per la periodista Anna Pérez Pagès es van entregar fins a un total de 17 premis, 3 dels quals eren especials: premi al projecte sostenible, al soci d’honor atorgat a l’Honorable Conseller de Cultura Lluís Puig, i  a la trajectòria professional, per a Jesús Herrera (Ausa Music). Els Premis ARC els atorga l’Associació de Mànagers i Representants del sector musical. Alguns dels premiats van ser El cafè del Teatre de Lleida (millor programació d’espai musical), les Festes del Tura (millor programació festa major), Di-versiones (millor gira per festes majors de grups de versions), Rosalia (millor gira internacional), Els Catarres (millor gira per festes majors de grups amb temes propis) o  Joan Dausà (millor giraper teatre i auditoris).

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This