22 / 08 / 19

DESTACATS / Les Festes Majors són els paradisos dels espectacles familiars i aquest cap de setmana en teniu per triar i remenar!

Les Festes Majors estan en ple apogeu en aquesta època a tot el país. Aquests esdeveniments són els paradisos dels espectacles familiars i n’hi ha un munt per triar i remenar, especialment els de carrer. Nosaltres, però, us n’hem fet una tria en que hi ha una mica de tot. Esperem que els gaudiu a fons!

 • El Mêtre, de la companyia JAM al cicle Pesca l’Estiu. La terrassa d’un bar, d’un cafè, d’un petit restaurant… del jardí d’una casa. A les cadires d’aquesta terrasseta veiem el que va passant al voltant: nens que juguen, una dona que passeja amb el seu gosset, un senyor amb un caminar frenètic perquè fa tard a la feina, dos enamorats que es fan petons en un banc, se sent el clàxon dels cotxes, el plor d’un nadó dins del seu cotxet, les converses de la gent. Una taula, dues cadires, un parasol, un penja roba, un mirall i un Mêtre: “Vine i observa. Et convido al meu món!” El Mêtre és un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa. Per a tots els públics i gratuït. Dissabte dia 24, a les 20h a la Plaça de l’Església de Sant Feliu de Pallerols.

 • Quo no Vadis, de la companyia La Pera Llimonera a la Festa Major d’Alpicat. Roma, 93 aC. Juli Cèsar, emperador de Roma, desesperat perquè encara no ha pogut conquerir Egipte, es disposa a consultar l’Oracle. L’Oracle, forma d’endevinació i predicció practicada pels pobles antics, prediu a Juli Cèsar la conquesta segura d’Egipte i li diu que, per tal que això s’esdevingui, cal fer prendre un verí a la reina Cleòpatra perquè perdi la memòria i sembri el desconcert entre el seu exèrcit, només així les tropes de l’Imperi podran entrar a Egipte… A partir de 6 anys. Diumenge 25, a les 12h a La Unió d’Alpicat.

 • Titiritriki, de la companyia Zum-Zum Teatre a la Festa Major Juneda. Titiritriki us representarà tres històries recopilades de la tradició oral de les Terres de Lleida que han sobreviscut al pas del nostre temps: El Sabater de Torregrossa, Patatif Patataf i Hans el Llest. Les narracions són contades amb melodies al compàs dels seus instruments, danses i cançons que ens presenten oficis i costums absolutament desconeguts pels més petits. Passin i vegin! A partir de 4 anys. Gratuït. Diumenge 25, a les 19h a la Plaça de la Democràcia de Juneda.

 • La nena dels pardals, de la companyia Teatre al Detall (amb La Tresca i la Verdesca) a la Festa Major d’Igualada. Quan a la Xina s’ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, una nena decideix salvar-ne tants com pugui. El valerós gest d’aquesta nena petita serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Basat en un fet històric! A partir de 5 anys. 5€ / 3€.  Diumenge 25, a les 20h a l’Ateneu Igualadí d’Igualada.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This