Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
21 / 10 / 20

Sopa de pedres, d’Engruna Teatre

“Un quadre que es desplega amb girs amb més intenció de la que es podia preveure. Sap extreure d’un conte clàssic sobre la capacitat de compartir, unes ombres fosques d’intolerància d’aquesta estimada Europa en la que tothom voldria viure però que només es fa realitat en eslògans publicitaris. Engruna Teatre ha sabut dissenyar amb molta màgia l’espai que es va transformant i també la trama que, des d’una simpàtic quadre de personatges caricaturescos es van percebent matisos més aviat preocupants. Ho fa amb la simpatia de les dues actrius que es van transformant en personatges i que, quan se susbstitueixen, tiren de fil còmic metateatral molt efectiu”

Autor: Jordi Bordes

Data: 15/10/2020

Llegeix la crítica completa a Recomana.cat.


“L’espectacle d’Engruna Teatre aprofita la història de la sopa de pedres per parlar-nos de les injustícies del món i de l’existència dels refugiats, una realitat que, encara que les múltiples nacions europees ens esforcem a ignorar o a relativitzar, existeix. Amb una enorme sensibilitat, l’espectacle mostra pinzellades dels obstacles amb què topen aquests èxodes humans: des de les fronteres vallades amb murs i concertines, a les precàries travesses marítimes, passant per la temuda selecció duanera; amb una escena que recorda al videojoc “indie” Papers, please (2013) de Lucas Pope.”

Autor: Jaume Forés

Data: 20/10/2020

Llegeix la crítica completa a Núvol.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This