Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

L’Eva i en Joan es coneixen a l’escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona. En acabar la formació decideixen llançar-se a crear la seva companyia. Tots dos s’especialitzen en perxa xinesa i junts hi han desenvolupat el seu propi llenguatge.

L’Eva, després d’uns anys de formació en dansa contemporània, clàssica, jazz i hip-hop decideix fer el salt al món del circ. A banda de la perxa xinesa, també s’enfila com a àgil al damunt d’un portor al manillar d’una bicicleta acrobàtica.

També treballa com a acròbata a l’espectacle Iter 2.0. de la companyia Infra·poètic·circ. Així com amb la cia. Faltan7 i el seu espectacle Express.

A més a més també és formadora de circ i col·labora activament a l’Associació de les Arts del Circ Cronopis de Mataró.

En Joan, des de ben petit li deien que l’haurien de portar al circ, pero no és fins després de llicenciar-se en Publicitat i    Relacions Públiques que comença la seva formació circense. Tot i el seu amor incondicional a la perxa xinesa també fa de  portor al damunt d’una bicicleta.

Habitualment col·labora amb la companyia Planeta Trampolí i també fa d’intèrpret a l’espectacle Express de la cia. Faltan7.

També treballa com a formador de circ per infants i adults, i col·labora activament a l’Associació de les Arts del Circ Cronopis de Mataró.

Espectacles

Qui cu qui què quina Per a tots els públics Circ 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This