Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Directori L'Estenedor Teatre Poetada gratinada

Poetada gratinada

De 6 a 12 anys. Titelles.
Has vist l'espectacle? Valora'l!
1 Estrella2 Estrelles3 Estrelles4 Estrelles5 Estrelles
Loading...
Sinopsi

Un recital teatralitzat utilitzant per això objectes i titelles, de diferents autores i autors, tant de Catalunya com  d’altres indrets de l’estat espanyol, i d’altres països : Maria Mercè Marçal, Salvat Papasseit, García Lorca, Olga Xirinacs, Quevedo, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Miquel Desclot, Miguel Hernández, Mahmud Darwish, Joan Brossa, Gloria Fuertes. etc., etc.

L’espectacle  contarà amb una banda sonora feta també amb retalls de diferents músiques, d’orígens i estils força diferents: folklòriques, roc, clàssica, new age, melòdica, jazz, etc.

La posada en escena de POETADA GRATINADA serà la elaboració d’un sopar, per tant l’escenari serà la cuina de la casa de l’actor, qui a mesura que va elaborant els plats anirà descobrint els diferents poemes que formaran l’espectacle entrellaçant-los amb la recepta que està preparant, els atuells que fa servir, els aliments que cuina, o les sensacions que espera sentir a l’hora de menjar-ho.

Al  final els convidats no apareixeran però el sopar ja estarà fet, i caldrà guardar-lo, tot esperant que sorgeixi una nova ocasió.


Opinions

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This