Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Directori L'Estenedor Teatre Històries de Lletres
Histories de lletres (L'Estenedor Teatre)

Històries de Lletres

A partir de 4 anys. Titelles.
Has vist l'espectacle? Valora'l!
1 Estrella2 Estrelles3 Estrelles4 Estrelles5 Estrelles
Loading...
Sinopsi

Les lletres tenen el seu so, i quan és combinen entre elles formen paraules amb el seu significat. Fins i tot podríem dir que cada una té la seva personalitat. De tot això va aquest petit espectacle, especialment concebut per representar-se en biblioteques o aules. Un espectacle senzill ple dels sons , les lletres i les seves històries.

Un seguit de petites històries, amb text i elements visuals, protagonitzades per les lletres.
En alguns casos les pròpies lletres es converteixen en personatges, com la història de l’a minúscula i la U majúscula, on la més petita no serà la que surti més malparada. També l’anècdota de la turista, que exclama tantes OOOO davant els monuments de la ciutat que es converteixen en una O enorme i s’emporta l’estàtua que tan admira. De quina manera ho farà la ciutadania per poder-la contemplar si ha quedat penjada del campanar?

En d’altres casos, les protagonistes són les paraules. Així, un alcalde excessivament modern, escolta la absurda proposta dels seus assessors i mana esborrar les lletres de la ciutat. El desastre apareixerà el dia que, tot acomplint les seves ordres, la senyoreta secretària estriparà la carta que els anuncia una desgràcia climatològica.

Amb aquestes i altres històries, ens acostarem a les lletres i les paraules, tot passant una estona entretinguda.


Opinions

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This