Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Directori Escarlata Circus C.A.M.E.S. Àudio-visita dramatitzada per esperits curiosos
Has vist l'espectacle? Valora'l!
1 Estrella2 Estrelles3 Estrelles4 Estrelles5 Estrelles
Loading...
Sinopsi

El teatre és el millor lloc per fer realitat els teus somnis. Si ets atrevida, en aquest recorregut pots esdevenir el que desitgis. Nosaltres, sense ser-hi però, amb els nostres xiuxiueigs t’hi acompanyem. Però només tu, ho faràs realitat…

Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials

Gràcies a C.A.M.E.S es pot accedir a espais inaccessibles en una ruta dinàmica, participativa i en moviment. Sempre acompanyat/da de la comunitat i dels guies auditivament. Una experiència individual, i a l’hora que forma part d’un grup de persones, que aviat reconeixeràs com a companys d’una acte teatral.

Aquest esdeveniment està adaptat per a persones amb necessitats auditives especials, ja que s’utilitzen equips d’audioguies que faciliten el seguiment del recorregut. Aquesta iniciativa promou l’accessibilitat a la cultura.

Sovint hom somia en convertir-se en una estrella sobre l’escenari; conèixer el modus operandi dels actors i actrius rere les cortines. Aquest projecte inclusiu aconsegueix que el públic es trobi, per primera vegada, cara a cara amb les sensacions escenogràfiques i tot el que comporta.

Idea i Guió original: Laura Tajada i Escarlata Circus.
Direcció: Jordi Aspa i Bet Miralta
Intèrprets: Joana Gomila, Jordi Aspa i Bet Miralta.
Univers sonor: Joana Gomila
Co-producció: Xarxa Transversal

 


Opinions

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This