30 / 10 / 17

VEU EN OFF: De gira per Bucarest

La companyia de teatre visual Teatre LaBú acaba de tornar del Festival Internacional per a nens i nenes 100, 1000, 1.000.000 d’històries de Bucarest (Romania), on ha iniciat la gira del seu primer espectacle: ‘Bianco’, premiat com el millor del certamen. El va estrenar el passat mes d’abril a La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil i s’apropa amb intimitat a l’espectador a través d’un delicat llenguatge còmic i poètic. La directora de Teatre LaBú, Anna Ros, explica en aquest reportatge fotogràfic l’experiència d’actuar a Bucarest.

 

Quan vam arribar al Teatrul Excelsior de Bucarest hi havia un munt de tècnics que ens van ajudar en el muntatge. Vam acabar abans de l’hora prevista! Això passa poques vegades…

 

Amb aquestes funcions a l’International Theatre Festival for Children (FITC) de Bucarest vam iniciar la gira de ‘Bianco’ i vam estrenar una clau nova taaaan gran com la cara de l’Andreu!

 

El teatre tenia les mides perfectes pel nostre espectacle i vam poder fer una gran tempesta de neu!

 

Aquest teatre només tenia un tipus de focus que fan una llum molt potent. Tant era així que vam quedar enlluernadíssims.

 

Fent proves abans de començar descobrim que les piles del llumet per fer l’escena d’ombres… ja gairebé no funcionaven! NECESSITEM UNES PILEEES!!! QUINS NERVIS!!!

 

Vam posar tant fum que va saltar l’alarma d’incendis 5 minuts abans de començar la funció! Pensàvem que no començaríem mai!!!

 

I després d’haver interpretat dues meravelloses funcions amb un públic encantador…. Vam guanyar el Premi al millor espectacle del festival.

 

No podem estar més contents i agraïts. Això no passa cada dia!

 

Un llarg viatge, muntatge i dues funcions… El meu fill Liam va sobreviure a la nostra gira per Bucarest!

 

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This